dijous, 20 de desembre del 2012

Federar-se o no federar-se? O bombers!!!!


Aquesta és la qüestió.

Avui us demano el vostre consell. De tota la vida que surto a caminar, els diumenges, les tardes d'estiu; però últimament ens ho hem agafat més seriosament i, per exemple, l'últim diumenge vàrem caminar 60 km -ja us ho explicaré!-, això sí, sempre excursions d'un dia. Creieu que estaria bé que passéssim per alguna entitat excursionista i ens federéssim? Quins avantatges té? 

O directament ens adrecem a la FEEC?

Estem segures que més d'un es pregunta el mateix!


I sense tenir res a veure, us deixo el making of del calendari benèfic que han fet els bombers contra el càncer!



1 comentari:

  1. Bona nit,
    jo aconsello federar-se. Tot i que en tres anys no l'he fet servir mai per accident. Si participes en curses o fas ús dels refugis de la FEEC ja et surt a compte.
    A més, també es tracta d'una forma d'associacionisme i/o cooperativisme. Doncs la FEEC, els clubs, com moltes altres associacions i particulars fan molt per la muntanya. I pagar una llicència també es contribueix a mantenir camins, ponts, refugis, etc. Feu números i mireu les diferents modalitats. Però per menys de mig euro al dia estàs assegurada.
    Per tenir la llicència has de ser sòcia d'un club excursionista.

    Espero que segui escribint, potser amb menys freqüència, ja que no estareu presionades per l'assignatura, però no ens deixeu de deleitar amb les vostres excursions.

    Fins aviat, esperem que per la muntanya.

    ResponElimina